ANUNTURIGRATIS
Anunturi gratis gratuite locale vanzari cumparari inchirieri auto autoturisme second hand autobasculante camioane case vila apartamente patru trei doua camere garsoniera terenuri electronice electrocasnice telefoane aer conditionat bilete de avion sejururi gratuite matrimoniale propuneri afaceri banca banci calcul rate credit dobanda asigurari
Lista Forumurilor Pe Tematici
ANUNTURIGRATIS | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ANUNTURIGRATIS

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
pisy_rasfatata
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 55 ani
ANUNTURIGRATIS / INFORMATII UTILE / Topul celor mai ieftine masini din lume  
Autor
Mesaj Pagini: 1
zoso
Ziarist

Din: Babilon
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8
Topul celor mai ieftine masini din lume

Publicatia americana Forbes a intocmit topul celor mai ieftine zece masini de serie produse la nivel mondial , pe primul loc in acest clasament realizat de Forbes aflandu-se modelul Nano , realizat de indienii de la Tata Motors, care costa 2.500 de dolari .

Pe locul doi este modelul chinezesc Chery QQ, care costa 4.781 de dolari , in timp ce  Suzuki Maruti 800 , se claseaza pe locul trei la un pret de aproape 5.000 de dolari .
Locul patru a fost adjudecat de Geely MR ,o masina de 5.500 de dolari , iar pe locul cinci este situat modelul Geely HQ SRV care costa aproape 7.400 de dolari .

Locul 6 este ocupat de modelul chinezesc Chery A1 cu circa 7.400 de dolari, urmat de Tata Indica , care costa aproape 9.000 de dolari.

Locul 8 este ocupat , in mod surprinzator de noul Hyundai i10 , model care costa putin peste 9.000 de dolari .

Ultimele doua pozitii sunt ocupate de un Fiat Palio , produs in Brazilia la preturi de 9.250 de dolari si Logan Renault produs in India .

Loganul asamblat in India costa 9.500 de dolari si este consideratd de revista Forbes ca fiind cel mai spatios si mai performant din Top 10 .


In imaginea de mai jos este prezentata fotografia celei mai ieftine masini din lume Nano , masina produsa de Tata Motors .

topul celor mai ieftine masini din lume topul celor mai ieftine masini din americana forbes intocmit

11KB


_______________________________________


pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la