ANUNTURIGRATIS
Anunturi gratis gratuite locale vanzari cumparari inchirieri auto autoturisme second hand autobasculante camioane case vila apartamente patru trei doua camere garsoniera terenuri electronice electrocasnice telefoane aer conditionat bilete de avion sejururi gratuite matrimoniale propuneri afaceri banca banci calcul rate credit dobanda asigurari
Lista Forumurilor Pe Tematici
ANUNTURIGRATIS | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ANUNTURIGRATIS

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Giulia22
Femeie
25 ani
Alba
cauta Barbat
25 - 40 ani
ANUNTURIGRATIS / INFORMATII UTILE / RCS&RDS ieftineste abonamentele de internet  
Autor
Mesaj Pagini: 1
zoso
Ziarist

Din: Babilon
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8
RCS&RDS ieftineste abonamentele de internet

RCS & RDS au introdus o noua oferta pentru serviciul rezidential Fiber Link, acces la Internet cu viteza luminii care include  preturi mai mici la abonamentele lunare oferind in acelasi timp cresterea vitezei de transfer in Internet.
Noile tarife pentru abonamente sunt in valoare de 9, 12 si 15 USD/luna (fara TVA) si ofera viteze de transfer in Internet de pana la 4 Mbps.
Noua oferta Fiber Link este valabila pentru abonatii noi incepand cu data de 15 martie a.c., atat din punct de vedere tehnic, cat si comercial. Cei care beneficiaza deja de un abonament pentru serviciul Fiber Link sau incheie un contract pana la data mai sus mentionata, vor fi transferati automat la noua grila de abonamente si vor beneficia din punct de vedere tehnic de noile viteze de transfer in Internet de la 1 aprilie 2007.


_______________________________________


pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la