ANUNTURIGRATIS
Anunturi gratis gratuite locale vanzari cumparari inchirieri auto autoturisme second hand autobasculante camioane case vila apartamente patru trei doua camere garsoniera terenuri electronice electrocasnice telefoane aer conditionat bilete de avion sejururi gratuite matrimoniale propuneri afaceri banca banci calcul rate credit dobanda asigurari
Lista Forumurilor Pe Tematici
ANUNTURIGRATIS | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ANUNTURIGRATIS

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
deea_mha la Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Dolj
cauta Barbat
18 - 80 ani
ANUNTURIGRATIS / INFORMATII UTILE / Totul despre SECOND LIFE  
Autor
Mesaj Pagini: 1
zoso
Ziarist

Din: Babilon
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8
Second Life a fost creat in 2003, ca o alternativa la viata reala. Este pratic o lume 3D virtuala creata de rezidentii ei. Dupa lansarea de acum patru ani, succesul a fost spectaculos, astfel ca Second Life detine actualmente milioane de utilizatori din toate colturile lumii. Ce anume este atat de impresionant?

Inceputul este simplu. Utilizatorul isi alege un avatar ce poate fi particularizat dupa bunul plac, pentru ca pana la urma, avatarul reprezinta un alter ego, el este chiar utilizatorul din realitate proiectat in lumea virtuala! Nicio problema daca graba a facut ca personajul sa nu iti semene, el poate fi schimbat oricand!

Cum incepi? Second Life iti ofera posibilitatea de a cumpara teren pentru o casa sau o insula pentru un intreg oras. Aici te poti dezvolta langa ceilalti rezidenti, care urmeaza sa stabileasca numeroase relatii sociale si nu numai. Butonul "Search for" iti arata imediat principalele evenimente la care ai putea sa participi. Exista cluburi de dans, mall-uri pentru cumparaturi, sali de cinema, chiar si castele pline cu vampiri

Ti-ai dorit vreodata aripi sa poti zbura? Se rezolva. Vrei o nava spatiala parcata in fata casei? Foarte simplu. Iti poti construi orice iti trece prin minte, singurele limite fiind limitele imaginatiei tale! Banii virtuali se numesc dolari Linden, ei fiind echivalentii dolarilor US. Relatiile intre real si virtual permit dezvoltarea unor afaceri, iar succesul material se poate traduce in acumularea unor venituri ce pot fi oricand schimbate in bani adevarati! Casa de schimb Lindex se ocupa de aceste operatiuni..

O teorie simpla sustine ca tot ceea ce ne inconjoara defapt nu exista, realitatea fiind o proiectie a mintii noastre. Daca tot este asa, de ce sa nu ne refugiem intr-o lume ideala creata de noi insine, in care totul este posibil si nimic nu ne sta in calea realizarii unor idealuri.

O idee buna poate reprezenta un potential imens. Second Life s-a tranformat intr-o afacere de milioane de dolari, utilizatorii primind un cont gratuit destul de limitat, urmand ca alte optiuni sa fie activate dupa un cost extra de 9.95 dolari pe luna.

Totul este piece-of-cake, modelarea 3D nu ar trebui sa sperie pe nimeni, datorita uneltelor built-in, feedback-ului celoarlati precum si tutorialelor incluse! Socializarea se bazeaza pe comunicare, participare la evenimente, jocuri cu cele peste 10 milioane de rezidenti din peste 100 de tari!

Second Life este lumea ta creata de imaginatia ta! Cuvintele sunt de prisos, clipul video atasat demonstrand posibilitatile imense ale acestui site revolutionar!











_______________________________________


pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la