ANUNTURIGRATIS
Anunturi gratis gratuite locale vanzari cumparari inchirieri auto autoturisme second hand autobasculante camioane case vila apartamente patru trei doua camere garsoniera terenuri electronice electrocasnice telefoane aer conditionat bilete de avion sejururi gratuite matrimoniale propuneri afaceri banca banci calcul rate credit dobanda asigurari
Lista Forumurilor Pe Tematici
ANUNTURIGRATIS | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ANUNTURIGRATIS

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
angelika29 pe Simpatie.ro
Femeie
19 ani
Arges
cauta Barbat
19 - 80 ani
ANUNTURIGRATIS / INFORMATII UTILE / Sute de mii de masini risca sa fie radiate  
Autor
Mesaj Pagini: 1
zoso
Ziarist

Din: Babilon
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8
Sute de mii de masini risca sa fie radiate

Sute de mii de autovehicule din toata tara, inmatriculate inca cu numere vechi, risca sa fie radiate, automat, din circulatie, incepand din 6 martie.

"Proprietarii acestor autovehicule mai au la dispozitie o saptamana sa ceara preschimbarea certificatelor de inmatriculare si, implicit, noi numere (formate din: prescurtarea judetului de resedinta urmata de doua cifre si trei litere). In caz contrar, vehiculele vor fi radiate din circulatie", ne-au declarat, ieri, surse din cadrul Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor.

Potrivit acestora, numai in Bucuresti exista deja peste 100.000 de masini care ar urma sa fie radiate. "Nu avem inca o situatie clara, insa suntem siguri ca este vorba de cateva sute de mii de masini, la nivelul intregii tari", spun politistii care se asteapta la cozi interminabile in urmatoarele zile.

Posesorii de autovehicule care nu-si vor schimba talonul pana saptamana viitoare vor fi nevoiti sa-si inmatriculeze din nou masinile. Pentru preschimbarea certificatului de inmatriculare trebuie achitata o taxa de 30 de lei, la care se adauga o alta taxa de 24 de lei, aferenta noilor numere de inmatriculare.


_______________________________________


pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la