ANUNTURIGRATIS
Anunturi gratis gratuite locale vanzari cumparari inchirieri auto autoturisme second hand autobasculante camioane case vila apartamente patru trei doua camere garsoniera terenuri electronice electrocasnice telefoane aer conditionat bilete de avion sejururi gratuite matrimoniale propuneri afaceri banca banci calcul rate credit dobanda asigurari
Lista Forumurilor Pe Tematici
ANUNTURIGRATIS | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ANUNTURIGRATIS

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
vio69 la Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Botosani
cauta Barbat
25 - 50 ani
ANUNTURIGRATIS / INFORMATII UTILE / CONVORBIRI GRATIS de pe PC pe mobil  
Autor
Mesaj Pagini: 1
zoso
Ziarist

Din: Babilon
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8
Serviciul VoIP lansat de Zapp foloseste partial Internetul si permite apeluri PC-mobil gratis si mobil-PC nelimitat, cu 5 dolari pe luna.

Zapp lanseaza un serviciu de voce unic, de tipul VoIP (Voice over Internet Protocol), care va permite utilizatorilor Zapp sa primeasca si sa efectueze apeluri nelimitate, direct de pe telefonul mobil sau fix, oriunde in lume, precizeaza un comunicat al companiei. Serviciul, denumit Zapp Global Free, foloseste partial Internetul si permite initierea si realizarea de apeluri intre un PC si mobil sau de pe mobil catre PC. Noul serviciu Zapp se adreseaza in special utilizatorilor care doresc sa comunice cit mai frecvent cu persoane ce locuiesc in strainatate, spune compania.

„Cu Global Free, utilizatorul Zapp beneficiaza de un numar nelimitat de apeluri de acest tip, pe cind familia, prietenii si asociatii lor din strainatate vor suna in Romania gratuit. Faptul ca acest serviciu este disponibil direct pe telefonul mobil sau pe terminalul FixTel, fara a necesita instalarea unui software, iar aplicatia de Internet poate fi descarcata gratuit de la adresa, face ca acest serviciu sa fie unul foarte usor de folosit de catre orice persoana“, precizeaza comunicatul.

„Spre deosebire de alte servicii VoIP, care permit realizarea de convorbiri intre calculatoare sau intre posturi de telefonie fixa, Zapp Global Free este primul serviciu care este disponibil pe telefonul mobil intr-o varianta foarte simplu de utilizat si la un pret foarte moderat“, a declarat Piermario Di Pietro, CEO Zapp. Pentru Global Free, Zapp a pastrat anumite servicii, precum voice mail, apel in asteptare, caller ID, redirectionarea apelurilor si apeluri multiple simultan, care sint gratuite.

Serviciul este lansat la pretul de 4,99 dolari pe luna, iar clientii Zapp pot suna si sa fie apelati nelimitat in schimbul acestui tarif. Pentru utilizatorii de Internet care suna un client Zapp serviciul este gratuit.

„Cu Zapp Global Free am creat un serviciu cu adevarat unic de care vor beneficia atit utilizatorii Zapp, cit si romanii care locuiesc in strainatate. O data cu lansarea acestui serviciu, convorbirile internationale si apelurile catre Romania, mai ales pe un telefon mobil, nu vor mai fi niciodata privite ca fiind interzis de scumpe“, a mai spus Di Pietro.


_______________________________________


pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la