ANUNTURIGRATIS
Anunturi gratis gratuite locale vanzari cumparari inchirieri auto autoturisme second hand autobasculante camioane case vila apartamente patru trei doua camere garsoniera terenuri electronice electrocasnice telefoane aer conditionat bilete de avion sejururi gratuite matrimoniale propuneri afaceri banca banci calcul rate credit dobanda asigurari
Lista Forumurilor Pe Tematici
ANUNTURIGRATIS | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ANUNTURIGRATIS

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
pisy_rasfatata pe Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 55 ani
ANUNTURIGRATIS / INFORMATII UTILE / Telefon mobil cu doua cartele SIM  
Autor
Mesaj Pagini: 1
zoso
Ziarist

Din: Babilon
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8
Aparatele care le permit utilizatorilor sa schimbe fara efort reteaua in care vorbesc au devenit realitate.

Firma libaneza WND Telecom se pregateste sa lanseze, in curind, un telefon mobil despre care crede ca va revolutiona piata: WND DUO Atom, telefonul care merge cu doua SIM-uri. Pe linga un aspect de zile mari, aparatul este dotat cu un senzor gravitational, care „simte“ cind telefonul este intors la 180 de grade, moment in care ecranul si tastatura se intorc si ele. Aceeasi miscare permite utilizatorului sa schimbe cele doua conturi, aparatul trecind automat de pe un SIM pe celalalt cind este intors.

Fata telefonului este, practic, un ecran intreg, impartit in doua de un buton de tip „scroll“. Este un telefon tri-band, iar ecranul este un TFT LCD de 176x220 si suporta 262.000 de culori. Are o memorie de stocare de 128 MB, insa suporta carduri MicroSD.Telefonul mobil WND DUO Atom are si o camera de trei megapixeli incorporata, cu Auto Focus. Deocamdata nu exista o data oficiala la care va fi lansat sau un pret.
Separarea apelurilor personale de cele privind munca devine o posibilitate si in cazul Samsung, anunta publicatia electronica Register Hardware. Samsung tocmai a dezvaluit telefonul sau mobil DuoS D880, care permite utilizatorilor sa foloseasca doua carduri SIM in acelasi aparat. Acestia pot folosi fiecare dintre SIM-uri fara sa fie nevoie sa indeparteze spatele telefonului, ceea ce inseamna ca pot utiliza linistiti doua retele mobile prin care sa primeasca apeluri, mesaje SMS sau e-mail-uri. In acest moment, nu este foarte clar daca se vor putea conecta la ambele retele simultan sau va trebui sa schimbe manual intre cele doua. Totusi, Samsung DuoS D880 nu este primul telefon care incearca acest lucru. In ianuarie, compania chineza Doubao a lansat propriul aparat dual-SIM, modelul 728, in regiune. Samsung D880 este un telefon GSM tri-band care detine si conectivitate Edge. Are un display de 2,3 inch si o camera de 3,2 megapixeli, pe linga conectivitate Bluetooth 2.0 si tehnologie de redare audio A2DP, plus un radio FM inclus.

Telefonul va fi pus in vinzare pe piata ruseasca in luna urmatoare, la un pret de 700 de dolari. Samsung nu a precizat inca daca va fi disponibil si in alte tari.

telefon mobil doua cartele sim aparatele care permit schimbe fara efort reteaua care vorbesc devenit

8.2KB


_______________________________________


pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la