ANUNTURIGRATIS
Anunturi gratis gratuite locale vanzari cumparari inchirieri auto autoturisme second hand autobasculante camioane case vila apartamente patru trei doua camere garsoniera terenuri electronice electrocasnice telefoane aer conditionat bilete de avion sejururi gratuite matrimoniale propuneri afaceri banca banci calcul rate credit dobanda asigurari
Lista Forumurilor Pe Tematici
ANUNTURIGRATIS | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ANUNTURIGRATIS

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
andrum94 Profile
Femeie
24 ani
Galati
cauta Barbat
27 - 80 ani
ANUNTURIGRATIS / ASIGURARI , BURSE de VALORI / In 2008, cresc tarifele la RCA  
Autor
Mesaj Pagini: 1
zoso
Ziarist

Din: Babilon
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8
Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) anticipeaza pentru 2008 majorarea tarifelor la politele pentru asigurarea civila auto (RCA). Unul dintre motivele majorarii este cresterea limitelor de despagubire cu 50% fata de 2007, a anuntat institutia, printr-un comunicat remis .

CSA arata ca limitele actuale de despagubire "vor creste vertiginos in anul 2009. Practic, valoarea lor se va dubla fata de cele din acest an. Acest lucru impune de asemenea reconsiderarea tarifelor primelor de asigurare pentru polita obligatorie RCA, in sensul majorarii acesteia".

In 2007, limita maxima de despagubire pentru pagube materiale in cazul politelor RCA se ridica la 100.000 de euro, iar in anul 2008 va ajunge la 150.000 de euro. La accidentele rutiere soldate cu vatamari corporale limita de despagubire va fi de 750.000 de euro, anul viitor, in comparatie cu 500.000 de euro anul acesta.

Primele de asigurare la politele de raspundere civila auto au crescut, de la inceputul acestui an, cu 45% pentru persoanele fizice si cu 70% pentru autoturismele asigurate pe polite incheiate cu persoanele juridice.

2008, cresc tarifele rca comisia (csa) pentru 2008 majorarea tarifelor politele pentru asigurarea Ziarist

55.3KB


_______________________________________


pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la