ANUNTURIGRATIS
Anunturi gratis gratuite locale vanzari cumparari inchirieri auto autoturisme second hand autobasculante camioane case vila apartamente patru trei doua camere garsoniera terenuri electronice electrocasnice telefoane aer conditionat bilete de avion sejururi gratuite matrimoniale propuneri afaceri banca banci calcul rate credit dobanda asigurari
Lista Forumurilor Pe Tematici
ANUNTURIGRATIS | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ANUNTURIGRATIS

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Nebunatyka pe Simpatie
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 73 ani
ANUNTURIGRATIS / INFORMATII UTILE / Incepe inscrierea pentru testele naţionale  
Autor
Mesaj Pagini: 1
zoso
Ziarist

Din: Babilon
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8
Incepe inscrierea pentru testele naţionale
   
      Elevii claselor a VIII-a se pot inscrie incepand de luni, 14 mai pană pe 25 mai la secretariatele şcolilor pentru susţinerea testelor naţionale, potrivit metodologiei de desfăşurare a examenelor aprobată de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului.

La testele naţionale, se pot inscrie atat absolvenţii clasei a VIII-a din seria curentă, cat şi cei din seriile anterioare, care nu au promovat examenul de capacitate sau Anexa 2 la Ordinul M.Ed.C. nr. 5001/ 31.08.2006, privind aprobarea Calendarului şi a Metodologiei de organizare şi desfăşurare a testelor naţionale, in vederea accesului absolvenţilor clasei a VIII-a în clasa a IX-a a anului şcolar 2007-2008, indiferent de varsta candidatului.

Elevii romani care au studiat in străinătate se pot înscrie la susţinerea testelor naţionale numai după echivalarea studiilor şi promovarea examenelor de diferenţă stabilite de Ministerul Educaţiei Cercetării şi Tineretului, prin Centrul Naţional de Recunoaştere şi Echivalare a Diplomelor.

Candidaţii proveniţi din învăţământul particular se înscriu la centrul de testare desemnat de comisia judeţeană.


_______________________________________


pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la